Virtuelle LED-vinduer

Lumlyx Sky LED er en innovativ virtuell belysningsløsning med en meget naturtro illusjon av himmel og natur. Våre tak og veggvinduer vil åpne opp rommet og er perfekte på steder hvor man oppholder seg mange timer av gangen. Dette gjør innendørsoppholdet til en virkelighetstro opplevelse av å være ute uansett årstid.

En innovativ belysningsløsning

Møterom – Klinikker – Hoteller – Restauranter – Barer – Kafeer – Skoler – Institusjoner – Privat

Teknologisk kvalitet

Lumlyx har solid kompetanse innen belysning og sammen med et bredt spekter av innovative, energieffektive og miljøvennlige naturlige løsninger gjør dette at deres produkter er av topp kvalitet.
Den elegante rammeutformingen er modulær og passer direkte inn i taket.

Det er bevist at dagslys og natur har en positiv innflytelse mentalt og for vårt fysiske velvære. Tilstrekkelig dagslys er viktig for et godt humør, god konsentrasjon og evne til å fungere skikkelig.

Passer for alle miljøer

Lumlyx virtuelle himmel- og veggvinduer kan benyttes i alle typer miljøer som ønsker noe spesielt og innovativt.

Et virtuelt takvindu eller vegg er utmerket for private hjem, kontoret, velværesalonger, møterom, klinikker, venterom, barnehager, hoteller, restauranter og mange andre steder!


Reduserer stress

Bruker man virtuelle belysningsløsninger i behandlingsrom vil dette redusere stress hos pasienten og gi økt velvære!


Lumlyx himmeltak kombinerer mange viktige faktorer i et dekorativt produkt som skaper en unik dagslysopplevelse med en slående naturlig følelse!