Telavox kommunikasjonsplattform

Telavox har alt du trenger for å enkelt kunne kommunisere og samarbeide med kunder og kolleger. Telavox revolusjonerer måten bedrifter kommuniserer på gjennom en smart telefoni- og sentralbordsløsning.

Mobiltelefoni, IP telefoni, PBX(sentralbordvalg), meldinger, chat, møter, video og kontaktsenter i en skybasert plattform gir bedriften alt den trenger for å dekke sitt kommunikasjonsbehov.

Lisenser i stedet for abonnement, samt personlig rådgiver gjør også hverdagen enklere for bedriften.

Tjenester og funksjonalitet justeres enkelt etter bedriftens behov og bedriften kan selv ta seg av all administrasjon om den ønsker dette.

En felles komplett telefoniløsning for hele Norden + UK

Telavox er bl. a etablert i hele Norden og for selskaper med avdelinger i disse land vil en felles kommunikasjonsplattform være smart og effektivt. Det innebærer tilgang til samme funksjonalitet, samme enkelhet og samme effektivitet for alle ansatte.

I tillegg får bedriften full oversikt over all bruk og alle kostnader på kun en faktura som gjelder alle lokasjoner, både innenlands og utenlands.

MARKEDETS RIMELIGSTE MOBILE BREDBÅND !

Mobilt Bredbånd er en løsning som gir deg internettilgang hvor enn du befinner deg!* Med gode forhold vil et mobilt bredbånd kunne gi deg mye raskere internetthastighet enn det vanlige faste bredbåndet.

SIM kortet du får av oss kan du benytte i alle enheter som har en SIM kort inngang. Det vanligste er å benytte en 4G ruter om du ønsker å benytte det mobile bredbåndet til mer enn bare surfing på mobiltelefonen. Med en ruter får du en bedre kvalitet på signalene da det ofte er stor variasjon i kvaliteten på antennene i smarttelefoner.

Hos oss får du også kjøpt 4G ruter og vi kan også klargjøre alt for deg slik at du bare plugger inn denne når du mottar denne fra oss….og så er du oppe å kjører…på et blunk!

*Hvor bra tilgang du får vil selvfølgelig bestemmes av dekningen i området du befinner deg i.