Telavox kommunikasjonsplattform

Telavox har alt du trenger for å enkelt kunne kommunisere og samarbeide med kunder og kolleger. Telavox revolusjonerer måten bedrifter kommuniserer på gjennom en smart telefoni- og sentralbordsløsning.

Med Mobiltelefoni, IP telefoni, PBX(sentralbordvalg), meldinger og chat samt møter, video og kontaktsenter i en enkel skybasert plattform får bedriften alt den trenger for å dekke sitt kommunikasjonsbehov.

I tillegg vil lisenser i stedet for abonnement, samt personlig rådgiver(advisor) tilføre bedriften det som gjør at den kan ligge litt foran.

Tjenester og funksjonalitet justeres enkelt alt etter bedriftens behov, og en stor fordel er at du lett kan ta deg av all administrasjon selv dersom du ønsker det.

En felles komplett telefoniløsning for hele Norden + UK

I dag er Telavox  etablert i Sverige, Danmark, Norge, Finland og UK. For selskaper med avdelinger i disse land vil en felles kommunikasjonsplattform være veldig smart og effektivt. Det innebærer tilgang til samme funksjonalitet, samme enkelthelt og samme effektivitet for alle ansatte. I tillegg vil bedriften få full oversikt over all bruk og kostnader på kun en faktura som gjelder alle lokasjoner, både innenlands og utenlands.

Mobilt Bredbånd er en løsning som gir deg internettilgang hvor enn du befinner deg!* Med gode forhold vil et mobilt bredbånd kunne gi deg mye raskere internetthastighet enn det vanlige faste bredbåndet.

SIM kortet du får av oss kan du benytte i alle enheter som har en SIM kort inngang. Det vanligste er å benytte en 4G ruter om du ønsker å benytte det mobile bredbåndet til mer enn bare surfing på mobiltelefonen. Med en ruter får du en bedre kvalitet på signalene da det ofte er stor variasjon i kvaliteten på antennene i smarttelefoner.

Hos oss får du også kjøpt 4G ruter og vi kan også klargjøre alt for deg slik at du bare plugger inn denne når du mottar denne fra oss….og så er du oppe å kjører…på et blunk!

*Hvor bra tilgang du får vil selvfølgelig bestemmes av dekningen i området du befinner deg i.

MARKEDETS RIMELIGSTE MOBILE BREDBÅND !

Sjekk ut video og hør hva Telavox kunder mener om løsningen!

Ønsker du mer informasjon om markedets kanskje mest spennende kommunikasjonsplattform så ta kontakt med oss!