Telavox kommunikasjonsplattform

Telavox har alt du trenger for å enkelt kunne kommunisere og samarbeide med kunder og kolleger. Telavox revolusjonerer måten bedrifter kommuniserer på gjennom en smart telefoni- og sentralbordsløsning.

Med Mobiltelefoni, IP telefoni, PBX(sentralbordvalg), meldinger og chat samt møter, video og kontaktsenter i en enkel skybasert plattform får bedriften alt den trenger for å dekke sitt kommunikasjonsbehov.

I tillegg vil lisenser i stedet for abonnement, samt personlig rådgiver(advisor) tilføre bedriften det som gjør at den kan ligge litt foran.

Tjenester og funksjonalitet justeres enkelt alt etter bedriftens behov, og en stor fordel er at du lett kan ta deg av all administrasjon selv dersom du ønsker det.

En felles komplett telefoniløsning for hele Norden + UK

I dag er Telavox  etablert i Sverige, Danmark, Norge, Finland og UK. For selskaper med avdelinger i disse land vil en felles kommunikasjonsplattform være veldig smart og effektivt. Det innebærer tilgang til samme funksjonalitet, samme enkelthelt og samme effektivitet for alle ansatte. I tillegg vil bedriften få full oversikt over all bruk og kostnader på kun en faktura som gjelder alle lokasjoner, både innenlands og utenlands.

Sjekk ut video og hør hva Telavox kunder mener om løsningen!

Ønsker du mer informasjon om markedets kanskje mest spennende kommunikasjonsplattform så ta kontakt med oss!