SmartGlass

Dette er en innovativ og spennende løsning for innsynsbeskyttelse på glassvegger og vinduer. Det er en teknisk innretning bestående av folie og en bryter eller styringssystem for å kunne bestemme når du ønsker klart glass eller innsynsbeskyttelse.

I dag brukes mye glassvegger både privat og i kontormiljøer så dette er en ypperlig metode å kunne velge hva du ønsker og du slipper en fast folie som ikke gir deg innsyn etter at den er foliert på glassflaten.

Smartglass er løsningen hvor filmen er ferdig laminert mellom to lag glass. Det er bare å koble på transformator, og glasset kan skrus av/på ved hjelp av bryter eller fjernkontroll.

Skiftet skjer på 1/4 sekund og SmartGlass er testet hos SINTEF og bekrefter meget gode resultat hva angår støyreduksjon. Tilfredsstiller dagens strenge krav. Kan leveres med herdet glass, og farget glass etter ønske.

SmartFilm limes på innsiden av eksisterende glass. Filmen er laget med et selvlimene lag som enkelt kan legges på eksisterende ruter uten spesialverktøy. Kobles til strømuttak og med en enkel AV – PÅ bryter går glasset fra å være gjennomsiktig og klar, til å bli helt melkehvit. Hindrer innsyn og reduserer UV stråler med 99%.

TA KONTAKT MED OSS IDAG SÅ TAR VI EN PRAT OM MULIGEHETER MED BRUK AV SMARTFILM OG SMARTGLASS !