SmartGlass

Dette er en innovativ og spennende løsning for innsynsbeskyttelse på glassvegger og vinduer. Det er en teknisk innretning bestående av folie og en bryter eller styringssystem for å kunne bestemme når du ønsker klart glass eller innsynsbeskyttelse.

I dag brukes mye glassvegger både privat og i kontormiljøer så dette er en ypperlig metode å kunne velge hva du ønsker og du slipper en fast folie som ikke gir deg innsyn etter at den er foliert på glassflaten.

Smartglass er løsningen hvor filmen er ferdig laminert mellom to lag glass. Det er bare å koble på transformator, og glasset kan skrus av/på ved hjelp av bryter eller fjernkontroll.

Skiftet skjer på 1/4 sekund og SmartGlass er testet hos SINTEF og bekrefter meget gode resultat hva angår støyreduksjon. Tilfredsstiller dagens strenge krav. Kan leveres med herdet glass, og farget glass etter ønske.

SmartFilm limes på innsiden av eksisterende glass. Filmen er laget med et selvlimene lag som enkelt kan legges på eksisterende ruter uten spesialverktøy. Kobles til strømuttak og med en enkel AV – PÅ bryter går glasset fra å være gjennomsiktig og klar, til å bli helt melkehvit. Hindrer innsyn og reduserer UV stråler med 99%.

Dynamisk solglass

Solglass ChromoGenics Dynamic Glass er et fasadeglass med dynamiske lys- og solbeskyttelsesegenskaper som gir forbedret innekomfort og bidrar til bedre energieffektivitet i eiendommen, samtidig som du alltid har tilgang til dagslys og klar utsikt.

Med lavt klima og energifotavtrykk bidrar til å oppfylle klimamål, energimål og bygningssertifiseringer. Dynamikken styres automatisk og trinnløst og gir aktuelt bygg best mulig innendørs komfort og energieffektivitet, uavhengig av vær og klima. Justeringen av dynamikken skjer jevnt og komfortabelt, energieffektivt og uten bevegelige deler, noe som resulterer i en umerkelig, energieffektiv og pålitelig solbeskyttelse.

I tillegg gjør Dynamic Glass’ designfriheter det enkelt å tilpasse form og funksjon i henhold til forutsettninger og krav som stilles til eiendommen.