Reklame for bedrifter


I løpet av Q1 2023 vil vi tilby bedrifter muligheten for å reklamere på både standard skjermer i forskjellige størrelser samt på LED storskjermer!
Aktuelle steder vil være dagligvare, treningssentre, butikker og mange andre steder hvor folk ferdes.
I dagens marked er det mer viktig enn noen gang å være synlig og få ut aktuelt budskap på en rask og innovativ måte. Det vil vi hjelpe din bedrift med!

Ordinære skjermer, eller såkalte Public Display har vært i markedet i mange år og de fleste av oss har sett disse på forskjellige steder. Det fins flere måter å publisere innhold ut på skjerm. Vi har innovative løsninger som gir store muligheter og fleksibilitet for deg som kunde slik at ting blir gjort raskt, enket og profesjonelt .


Det vi tilbyr er skreddersydde løsninger innen skjermprofilering for bedrifter slik at de kan outsource denne tjenesten til oss. Vårt mål er at kostnaden for bedriften blir totalt sett mindre enn om de gjør dette selv.


Reklame på LED storskjerm gir din bedrift stor synlighet i markedet. Våre profesjonelle LED skjermer er laget for å brukes både ute og inne, og med høy kvalitet og lang levetid får bedriften en spennende visningsflate til den informasjon og reklame de ønsker vist…til en svært fornuftig pris!

Stor synlighet…til lav kostnad!