Produksjon av markedsmateriell

Mye av arbeidet med å lage markedsmateriell for butikkjeder tar ofte både lang tid og koster mye penger. Derfor er applikasjonen Retailor laget for å forenkle jobben samt redusere kostnader. Ved å automatisere arbeidet og gjøre det enkelt for butikkjeder å produsere mer materiell til alle kanaler på en rask og innovativ måte, vil bedriften bli mer effektiv, spare penger og samtidig få fornøyde ansatte.

Retailor er skytjenesten som reduserer kostnader og sparer masse tid i arbeidet med å utvikle og lage markedsmateriell.

Applikasjonen kobles til produktkatalog og informasjonen er umiddelbart tilgjengelig mot alle kampanjeproduksjoner. Med automatisert arbeidsflyt vil markedsavdelingen jobbe effektivt, overholde tidsfrister og eliminere feil. Retailor er en omnikanal produksjonsplattform for banner og trykte annonser, videoer på alle sosiale medier, plakater, kataloger, kundeaviser og ikke minst mot vårt system for digital skilting.

Fremtidens måte å skape markedsmateriell på!

Enkelt og raskt for ikke-designere (junior resurser) å lage høykvalitets produksjoner i brand profil.

Skaper motivasjon hos ansvarlige i bedrift til kontinuerlig opprydding og vedlikehold i egne kjernedata da produktinformasjon ligger tett på reklameproduksjon.

Samme produktinformasjon gjennom alle kampanjer.

Ingen påvirkning på andre systemer i bedriften (NON-intrusive and NO lock-in) medfører rask implementering og oppstart av løsningen.

Bedriften får et innovativt verktøy som kan redusere kostnader og skape fortjeneste i alle ledd i prosessene.

Vi løser dagens utfordringer for å møte morgendagen –

slik kunden forventer!