Newline Flex

Uttrykk deg i det digitale arbeidsområdet med neste generasjonen verktøy for samarbeid på kontor og hjemmekontor

Topp kvalitet på lyd og bilde…hver gang.

Fang stemmen din på en behagelig måte uten ekko eller bakgrunnsstøy, se deg fra riktig vinkel på en naturlig måte og ha muligheten til å intuitivt uttrykke deg ved berøring og skriving! Newline har utviklet et helt nytt konsept som lar deg kommunisere intuitivt i det digitale arbeidsområdet.

Et produkt som vil revolusjonere arbeidsdagen din på kontoret og hjemmekontoret!

Plug & Play på alle måter

Bare koble til den bærbare datamaskinen så får du øyeblikkelig en opplevelse i verdensklasse med berøring, skriving og videokonferanse. Du trenger ikke en læringskurve, bare bruk din eksisterende enhet.

Vil du fjerne alt rot og kabler fra skrivebordet ditt?

FLEX … en alt-i-ett-løsning

Monitoren som fungerer like godt til tegning som videokonferanse (eller kanskje begge på engang) egner seg på kontoret og på hjemmekontoret og kobles til med kun USB-C kabel. Benytt Windows Ink og Aktiv penn.

Digitalt papir med Windows Ink…som å skrive på papir

Den aktive pennen er magnetisk festet til siden av FLEX, og gir deg den naturlige håndskriftopplevelsen med høy presisjon og lav ventetid. Med to innebygde hurtigtaster som lar deg raskt bytte til viskelær eller få tilgang til høyreklikk.

Les mer om Windows Ink her

Verdensklasse berørings- og skriveopplevelse

Berøring har blitt standarden. Berøringsenheter må forstå brukerens intensjon om å slippe løs en naturlig berørings -og skriveopplevelse.

FLEX er utviklet med tanke på disse behovene. FLEX-pennen fungerer flytende med Windows Ink. Tegn bare over ethvert dokument, ved hjelp av hvilken som helst programvare, og lagre notatene dine.

Du kan benytte alle dine favorittapper for å tegne, og du kan tegne rett inn i videokonferanser for både Teams, Zoom og en rekke andre videokonferanseløsninger som støtter whiteboard.

Tilt to Fit

Vipp FLEX enkelt i en behagelig vinkel for å begynne å skrive. Håndflaten blir oversett og lar deg bruke pennen i en naturlig skriveposisjon. Med Windows Ink er det neste som å skrive på !Monitor med tilt

Kontroll helt ut i fingerspissen

Ikke all programvare for videokonferanser er like intuitiv. Du kan ofte finne deg selv på jakt etter ikon for å dempe og slå av lyden. FLEX sørger for at disse funksjonene alltid er innen rekkevidde med kamera & mikrofonkontroll i egne knapper –  uansett hvordan programvaren kan ha flyttet kontrollmenyen. Fungerer perfekt med Teams, Zoom, Webex m.fl.

Fleksibelt kamera som kjenner deg igjen

Vipp 4K-kameraet til vinkelen som fungerer for deg. Med Windows Hello-støtte kan du låse opp den bærbare datamaskinen og nå alt innholdet ditt på få sekunder. Glem passord med Windows-Hello, og kom raskt i gang med videokonferanse. Perfekt for både kontor og hjemmekontor!

Les mer om Windows Hello her.

Å bringe liv til videosamtaler

Bedre opplevelse av stemmen din uten forstyrrelser i bakgrunnen, klare bilder på grunn av 4K-kameraet og bedre lydopplevelse gjennom avanserte høyttalere og innebygget subwoofer. FLEX sørger for en bedre opplevelse fra start til  slutt.

Det er som om folk er i rommet med deg!