MØTEROMSLØSNINGER

Med mange års erfaring og leveranser av løsninger til møterom kan vi gi din bedrift akkurat hva den trenger. Sammen med bedriften kartlegger vi behovet og skaper løsninger for bedre samhandling, økt effektivitet, samt løsninger som er enkle i bruk.

Funksjonelle rom og enkle løsninger

Et møterom skal være funksjonelt. En valgt løsning skal dekke bedriftens reelle behov enten det gjelder skjermer og projektorer, trådløse systemer, interaktive løsninger eller styringssystemer for rommet.

Etter en befaring setter vi oss ned med kunden og finner den løsningen som er aktuell. Ofte er det ikke så mye som skal til før man jobber smartere!

Skap et spennende møterom!

I tillegg til å levere AV løsninger til møterom bistår vi også våre kunder med å finne inspirerende løsninger som gjør selve møterommet spennende og skaper en wow effekt. Vår partner benytter siste teknologi og avanserte maskiner for å lage grafisk materiell og folie. Det betyr at uansett ønske våre kunder må ha så kan vi levere det.

TEAMS Videokonferanseløsning

Vi leverer enkle og funksjonelle konferanseløsninger som passer alle møterom, både små og store. Våre komplette pakker er integrert med og sertifisert for Microsoft Teams.

Vi finner den løsningen som best passer dine behov og hjelper deg også med oppsett og konfigurering samt opplæring i bruken om du ønsker dette.

Med et gjenkjennelig og intuitivt grensesnitt vil bedriftens ansatte sette pris på ikke bare brukervennligheten men også den gode lyden og ikke minst video av høy kvalitet.

Kontakt oss så hjelper vi deg med å modernisere og digitalisere ditt møterom!