Møterom

Med mange års erfaring og kunnskap om løsninger til møterom hjelper vi din bedrift med de behov og utfordringer dere måtte ha. Våre løsninger sørger for bedre samhandling, øker effektiviteten og ikke minst forenkler brukeropplevelsen.

Funksjonelle rom og enkle løsninger

Et møterom skal være funksjonelt og valgt løsning skal dekke bedriftens reelle behov enten det gjelder skjermer og projektorer, trådløse systemer, interaktive løsninger eller styringssystemer for rommet.

Etter en befaring setter vi oss ned med kunden og finner den løsningen som er aktuell. Ofte er det ikke så mye som skal til før man jobber smartere!

Skap et spennende møterom!

Vi hjelper også våre kunder med å finne inspirerende løsninger som gjør rommet spennende og skaper en wow effekt. Tapetserte motiv på vegger samt folierte produkter og innredning skaper et unikt uttrykk overfor kunder. Vår partner har lang erfaring og en teknologisk avansert maskinpark som gjør at vi kan levere det meste som kundene ønsker.

Videokonferanse

Vi leverer alt fra enkle til avanserte konferanseløsninger som passer alle møterom, både små og store. Våre løsninger er integrert med og sertifisert for Microsoft Teams.

Vi finner den løsningen som passer bedriftens behov og sørger for oppsett, konfigurering samt opplæring. Med et intuitivt grensesnitt og enkel bruk vil bedriftens ansatte få en svært anvendelig løsning med høy kvalitet på lyd og bilde.

Kontakt oss så hjelper vi deg med modernisering og digitalisering av møterommet!