Lumlyx virtuell belysning

Sky LED, Wall LED og Care LED er en innovativ belysningsløsning med en meget naturtro illusjon av himmel og natur. Løsningen passer de fleste steder og gjør at ditt innendørsopphold blir en virkelighetstro opplevelse av å ha naturen rett utenfor rommet.
Skap noe nytt i ditt rom…enten det er hjemme hos deg selv, på kontoret, i møterommet, på klinikken, på hotellet, i skjønnhetssalongen, i restauranten, på kafeen, i baren, på skolen, i barnehagen, på institusjonen eller andre steder du måtte oppholde deg!

Sky LED – Skap et fantastisk tak

Vår virtuelle belysningsløsning gir en fantastisk atmosfære i det aktuelle rommet. Enten du har et flatt tak eller et takhimlingssystem så kan du nå skape en utsikt over deg mot himmel og natur.

På denne måten åpner du opp rommet og fjerner den innestengte følelsen som ofte kan gå utover både konsentrasjon og velvære.

Wall LED – Lag ditt eget utsyn

Wall LED monteres enkelt direkte på vegg, og på en enkel måte gjør du om et mørkt og innelukket rom til et trivelig sted å være. I lokaler som er mørke og uten vinduer og utsyn lager du selv en fantastisk utsikt mot natur.

Når du kan se ut, og nesten føle og kjenne naturen på kroppen så bidrar det til å gi deg bedre konsentrasjon, velvære, humør og effektivitet.

Care LED – Innovativ løsning for klinikker

Care LED er spesiallaget for helseklinikker og sykehus. Løsningen er aktuell for alle behandlingssteder med krav til optimalt lys under utføringen av behandlingen. Care LED gir riktig RA indeks på lyset som er svært viktig for det arbeidet som skal utføres.

Ved bruk av våre virtuelle vinduer i behandlingsrom og klinikker vil dette redusere stress hos pasienten og gi økt velvære.

Få utefølelsen inne

Mennesker påvirkes langt mer av sine omgivelser enn man skulle tro. Vår generelle trivsel bestemmes av hvordan rom og omgivelser er utformet og designet. Tilstrekkelig med dagslys er viktig for ditt humør, konsentrasjon, effektivitet og evne til å fungere optimalt.


Passer for alle miljøer

Våre virtuelle lamper skaper en ny atmosfære og gir en unik utsikt mot natur og dagslys. Uten store renoveringsarbeider og byggekostnader kan du selv skape et helt nytt miljø.

Motvirker negativt stress og depresjon

For alle som oppholder seg mye inne som f.eks gamle på syke og aldershjem, de som jobber nattevakt og andre som ikke kan forlate arbeidsplassen eller hjemmet sitt så kan løsningen være oppmuntrende, oppfriskende og helsebringende. Det er vitenskapelig bevist at dagslys og natur har en positiv innflytelse for både vår mentale og fysiske helse.