Luftkvalitet

Uavhengig av type rom vi oppholder oss i forventer vi en god luftkvalitet. Vi setter krav til at luften er ren, men like viktig er det også at overflater i rommet er frie for smitte og bakterier. Med tekniske løsninger hjelper vi bedriftene med å tilfredsstille disse kravene og vi har produkter og løsninger for de fleste bransjer som f.eks Bedrifter og Kontorbygg, Hoteller og Restauranter, Kulturhus og Museum, Skoler og Barnehager, Aktivitet og Treningssentre, Butikker og Retail, Helse og Velvære.

Vårt prioriterte mål er å ivareta sikkerheten og sørge for smittefrie oppholdssteder hvor våre UVC baserte produkter og løsninger gir kunden den teknologi som skal til for at dette iverksettes

Kontor og møterom

I rom med ansatte og besøkende er det viktig at luftkvaliteten er smittefri og optimal på alle måter. Møtevirksomhet og nærkontakt mellom mennesker i bedriften kan forårsake situasjoner vi ikke ønsker og luften skal ikke bare være smittefri, men sunn og frisk slik at man ikke blir trøtt, ukonsentrert og sliten i det daglige arbeidet.

Våre produkter og løsninger innen forbedring av luftkvalitet gir bedriften et helsemessig godt arbeidsklima og et gjennomtenkt smittevern.

Det hjelper ikke med flotte møteromsløsninger for økt effektivitet og samhandling dersom dårlig luftkvalitet setter en stopper for godt gjennomførte møter.

Helse og velværesentre

På gym, helsesentre, klinikker og andre tilsvarende steder hvor fremmede møtes, er sammen i aktiviteter eller får helserelaterte behandlinger må det sørges for smittevern som gir ren luft og rene overflater.

Fremover må vi forholde oss til smittesituasjoner som f.eks nye koronavarianter, RS-virus, sesonginfluensa og pandemisk influensa. God helse og velvære forutsetter at vi ferdes i et rent og smittefritt miljø.

Hospitality og opplevelsessentre

Mennesker møtes til festlige anledninger, opplevelser og arrangementer. Hoteller, museer, kultursentre og andre offentlige møteplasser er steder hvor vi omgås tett og hvor smitte kan spres.

Derfor er det viktig at bedriften gjør det de kan for å hindre uønskede smittesituasjoner. Samtidig vil gjester, besøkende og ansatte oppleve at sikkerheten tas på alvor og at de kan ferdes i et rent og smittefritt område hvor overflater, luft og vann er fritt for virus, bakterier og soppsporer.

Salg og utleie av utstyr for luftrensing og smittevern!

Luxibel B Cannon UVC luftrenser har en kapasitet på 12.000 m3 per time (1.650W interne UVC-lamper) og er perfekt for bruk i store innendørsmiljøer. Skal dere gjennomføre et større bedriftsarrangement ? Ypperlig for arrangementslokaler, teatre, konsert- og messehaller, produksjonsanlegg, sportsarenaer, flyplasser, kjøpesentre osv. Vil du vite mer så kontakt oss!

Lei en «High-Volume» UVC luftrenser til ditt neste større arrangement eller happening på jobben!