LED storskjerm

LED storskjerm gir din bedrift stor synlighet i markedet. Våre profesjonelle LED skjermer er laget for å brukes både ute og inne, og med høy kvalitet og lang levetid får bedriften en dynamisk visningsflate til både informasjon og reklame i mange år fremover. I tillegg til salg leier vi også ut LED skjermer i den størrelse og til det formål våre kunder måtte ønske.

Topp kvalitet og siste teknologi

Sammen med vår partner som er en av de ledende i markedet leverer vi LED storskjermer av høy kvalitet. Enten skjermen skal benyttes rundt søyler og hjørner, på flat vegg, i omgivelser med sterkt sollys eller på andre værutsatte områder så oppfyller vi ditt ønske om å få akkurat den storskjermen du drømmer om.

Økt vekst og interesse

LED skjerm installasjoner blir mer og mer aktuelt i Norge. I kommersiell sammenheng bidrar skjermene til økt salg og oppmerksomhet om bedriften, produkter og tjenester.

Utleie av skjerm

Stadig flere bedrifter og organisasjoner ønsker å leie en storskjerm. Dette kan være til f.eks idrettsarrangementer, messer, konserter, firmafester og jubileer.


Vi håndterer hele jobben fra prosjektering og transport til opp og nedrigging av løsningen.


Tilleggstjenester i forbindelse med utleie av LED skjerm

Både innholdsproduksjon, streaming og kameraføring er tjenester vi utfører. I tillegg har vi et profesjonelt team for salg av annonser. Enten skjermen leies eller kjøpes ønsker mange en ekstra inntekt på annonsering.

La oss ta oss av annonsesalg og dette skaper ofte langt bedre inntjening for deg som kunde enn om dere gjør jobben selv.


Enten det gjelder arrangementer som konserter, firmafester, idrett, utstillinger eller reklame, med storskjermer oppnår du en wow-effekt!