LED storskjerm

Med bruk av LED storskjerm blir din bedrift virkelig synlig i markedet. Skjermene kan benyttes over alt, både ute og inne. Med lang levetid og høy kvalitet får bedriften en fantastisk informasjon og reklameflate som gir en WOW effekt i mange år fremover.

Innovativ teknologi

Sammen med vår partner leverer vi LED storskjermer for både salg og utleie. Skjermene bygges opp av moduler og du som kunde kan få akkurat det format og den størrelse du ønsker. Enten skjermen skal benyttes rundt søyler og hjørner, på flat vegg, i omgivelser med sterkt sollys eller på andre værutsatte områder så oppfyller vi ditt ønske om å få akkurat den storskjermen du drømmer om.

Stort bruksområde

Stadig flere bedrifter, organisasjoner, klubber og privatpersoner ønsker å leie storskjerm for spesielle anledninger. Dette kan være f.eks idrettsarrangementer, messer, konserter, jubileer osv.
Vi håndterer hele jobben fra prosjektering og transport til opp og nedrigging av løsningen.

Skjerm på henger

En LED henger blir arrangementets midtpunkt, forenkler rigging og gir våre kunder stor fleksibilitet hvor man ønsker skjermen plassert.
Vi tilbyr størrelse på både 15 og 20 kvadratmeter og med en slik løsning får man gnistrende bra bilder med en synsavstand på ca 10m.


Tilleggstjenester

Både innholdsproduksjon, streaming og kameraføring er tjenester vi utfører. I tillegg har vi et profesjonelt team for salg av annonser. Enten skjermen leies eller kjøpes ønsker mange en ekstra inntekt på annonsering. Overlates annonsesalg til oss oppnåes ofte langt bedre inntjening for deg som kunde enn om dere gjør jobben selv.


Enten det gjelder arrangementer som konserter, firmafester, idrett, utstillinger eller reklame, med storskjermer oppnår du en wow-effekt!