LED skjermløsninger

Med bruk av LED storskjerm blir din bedrift virkelig synlig i markedet. Skjermene kan benyttes over alt, både ute og inne. Med lang levetid og høy kvalitet får bedriften en fantastisk informasjon og reklameflate som gir en WOW effekt i mange år fremover.

Innovativ teknologi

Sammen med vår partner som er en av de ledende i markedet leverer vi LED storskjermer av høy kvalitet.

Uansett format, bruksområde og størrelse så sørger vi for en toppleveranse i alle ledd.

Enten skjermen skal benyttes rundt søyler og hjørner, på flat vegg, i omgivelser med sterkt sollys eller på andre værutsatte områder så oppfyller vi ditt ønske om å få akkurat den storskjermen du drømmer om.

Økt vekst og interesse

LED skjerm installasjoner blir mer og mer aktuelt i Norge. I kommersiell sammenheng bidrar skjermene til økt salg og oppmerksomhet om bedriften, produkter og tjenester.

Utleie av skjerm

Stadig flere bedrifter og organisasjoner ønsker å leie en storskjerm. Dette kan være til f.eks idrettsarrangementer, messer, konserter, firmafester og jubileer.
Vi håndterer hele jobben fra prosjektering og transport til opp og nedrigging av løsningen.


Tilleggstjenester

Både innholdsproduksjon, streaming og kameraføring er tjenester vi utfører. I tillegg har vi et profesjonelt team for salg av annonser. Enten skjermen leies eller kjøpes ønsker mange en ekstra inntekt på annonsering. Overlates annonsesalg til oss oppnåes ofte langt bedre inntjening for deg som kunde enn om dere gjør jobben selv.


Enten det gjelder arrangementer som konserter, firmafester, idrett, utstillinger eller reklame, med storskjermer oppnår du en wow-effekt!