Innsynsbeskyttelse

Smartfilm og Smartglass er en innovativ og spennende løsning for innsynsbeskyttelse på glassvegger og vinduer. Denne løsningen gir bedriften mulighet for en fleksibel og enkel måte å bestemme når man ønsker gjennomsiktig klart glass eller fullstendig innsynsbeskyttelse.

I dag benyttes det mye glass og glassvegger i bedrifter og kontorlandskap. Vår tekniske løsning en smart måte å styre innsyn på og ikke minst er dette et godt alternativ til det å benytte permanent foliering av glasset, som igjen ødelegger den spesielle opplevelsen som var tenkt når glassløsninger ble valgt i bedriftens aktuelle rom.

SmartGlass – DREAMGLASS® DSAF er løsningen hvor filmen er laminert mellom to lag glass og ferdigprodusert glass monteres i aktuell ramme.

SmartGlass er testet hos SINTEF og bekrefter meget gode resultat hva angår støyreduksjon. Tilfredsstiller dagens strenge krav. Kan leveres med herdet glass og farget glass etter ønske.

SmartFilm – DREAMGLASS® DSAF er løsningen hvor filmen folieres på eksisterende glass. Filmen er laget med et selvlimene lag som enkelt kan legges på eksisterende ruter uten spesialverktøy.

Ferdig installert vil begge løsningene med en enkel AV/PÅ bryter eller fjernkontroll endre glasset på ca 1/4 sekund fra å være gjennomsiktig til å bli helt frostet.

Hindrer innsyn og reduserer UV stråler med 99%.

Vi hjelper din bedrift med spennende og innovative løsninger

med bruk av Smartfilm og Smartglass!