Høyen Eiendom

Høyen Eiendom er et selskap innen eiendomsutvikling, boligutleie og verdiskapning. De ønsket å gjøre noe spesielt i sitt møterom og hadde allerede installert Smartfilm på rommets glassvegger. Vår virtuelle takløsning er en fantastisk mulighet å åpne opp innestengte og mørke rom, som ofte er uten dagslys og vinduer.

Incotech AS fikk oppdraget med å levere LUMLYX Virtuelt tak slik at kombinasjonen Smartfilm og virtuelt tak skulle gi møterommet en spesiell «look».

Det greide vi!


Lumlyx Sky LED er en virtuell belysningsløsning som gir en fantastisk atmosfære i det aktuelle rommet. Enten det er et flatt tak eller et takhimlingssystem er det enkelt å montere løsningen. Høyen Eiendom har i sitt møterom et standard 60×60 cm himlingstak og vi leverte da lampene i disse mål klare for installasjon på få minutter. Vi kan levere i flere andre mål, avhengig av hva slags løsning kunden ønsker f.eks 120 x 60 og 120 x120 cm.

Hos Høyen Eiendom ble dette en suksess og de installerte enkelt dette taket selv ved å bytte ut standard himlingsplater med de leverte Lumlyx Sky LED modulene.

Daglig leder i Høyen Eiendom, Kenneth Ferger Høyen jobber også som pilot på passasjerfly. Kanskje ikke så rart at han valgt dette takmotivet?

Vi har et meget stort utvalg i motiver og motiver som passer de fleste rom og tilfredsstiller de fleste ønsker!